COPYRIGHT © 2017 | ALL RIGHTS RESERVED

Anleggsleder søkes

 

Oppdragsmengden er for tiden i vekst, vi mottar derfor gjerne søknad fra dyktige, motiverte fagfolk som ønsker å bli en del av oss. Som anleggsleder hos oss vil du ta aktiv del i prosjekter vi har pågående eller er i oppstartsfasen.

 

Vi ser etter en dyktig anleggsleder som har stå-på-vilje og er løsningsorientert, samt noen som tar lederrollen seriøst og lede og veilede arbeiderne på anleggsplassen. Vi ønsker å et romslig arbeidsmiljø der latteren sitter løst.

Vi tilbyr lønn etter avtale og god pensjons- og forsikringsordning.

 

Arbeidsoppgaver:

- Daglig ledelse av prosjekt

- Tilrettelegging/arbeidsforberedelse

- Kvalitetssikring av HMS

- Oppfølging av framdrit og prosjektøkonomi

- Firmaets representant på byggemøter

 

Om KN Maskin AS

KN Maskin AS, er en maskinentreprenør lokalisert i Lødingen. Vi har 9 faste ansatte, inklusiv 1 lærling i anleggsmaskinførerfaget og en moderne maskinpark. Vi tar hovedsakelig på oss oppdrag innenfor Lødingen, Kvæfjord og Tjeldsund. Vi har erfaring innen maskin- og anleggsvirksomhet fra 1983, og er stolte over arbeidet vi leverer! Vi prøver å holde en mest mulig moderne maskinpark for å lette arbeidet innen helse og miljø, dette bidrar til et godt arbeidsmiljø.

 

Arbeidssted:

Lødingen

 

Antall stillinger:

1

 

 

Ønskede kvalifikasjoner:

- Teknisk fagskole, relevant ingeniørutdanning eller relevant erfaring

- Erfaring i bruk av innmålingsutstyr/GPS og digitale verktøy er en fordel (Opplæring og kurs vil bli gitt)

- Maskinførerbevis er en fordel

- Behersker norsk muntlig og skriftlig.

Om Lødingen

Lødingen er geografisk sentrum i Hålogaland, Nord-Norges mest folkerike område. E6 og E10 knyttes sammen i Lødingen og er innfallsport til Lofoten, Vesterålen og Harstadregionen. Evenes lufthavn, Harstad, Narvik, Sortland og Svolvær er 50-90 min. biltur unna. Lødingen tettsted har ca. 1.800 innbyggere. Miljøet er småbypreget, med tjenester og servicetilbud nært oss. I gåavstand finner du forretninger, kafétilbud, skoler, barnehage, idrettsanlegg og båthavn. Jada, vi har digitalkino med 3D også. Badestranda Bankfjæra, lønnetrærne, parkområdene og trehusbyggelsen rammer inn et sosialt folkeferd. Vi lever det gode liv i Lødingen. (Hentet fra ww.lodingen.kommune.no)

 

Type stilling:

Fast stilling, Heltid

 

Lønn:

Etter avtale

 

Kontaktperson:

Daglig leder/eier: Kyrre Nibe

 

Tlf: 416 12 502

E-Post: kyrre@knmaskin.no

Post: Postboks 6, 8411 Lødingen