COPYRIGHT © 2017 | ALL RIGHTS RESERVED

Anleggsleder søkes

 

Oppdragsmengden vår er i vekst, vi tar derfor gjerne imot søknad fra dyktige, motiverte fagfolk som ønsker å bli en del av vår anleggsvirksomhet. Som anleggsleder hos oss vil du ta del i prosjekter, anbudsregning og HMS. Du vil også få benytte GPS / Landmålingsutstyr, som en del av anbudsregning og dokumentering av prosjekter.

 

Vi ser etter noen med teknisk fagskole eller relevant ingeniørutdanning. (Relevant bransjeerfaring kan kompensere med manglende utdanning) Maskinførerbevis og erfaring fra maskinkjøring er ønskelig, for da kan du steppe inn for syk personell og når det er lav arbeidsmengde som anleggsleder. Vi tilbyr lønn etter avtale og god pensjons- og forsikringsordning.

 

Arbeidsoppgaver:

- Planlegging

- Oppfølging av prosjekter

- Deltakende i anbudsregning

- Bruk av GPS / Landmålingsutstyr

 

Om KN Maskin AS

KN Maskin AS, er en maskinentreprenør lokalisert i Lødingen. Vi har 9 faste ansatte, inklusiv 1 lærling i anleggsmaskinførerfaget og en moderne maskinpark. Vi tar hovedsakelig på oss oppdrag innenfor Lødingen, Kvæfjord og Tjeldsund. Vi har erfaring innen maskin- og anleggsvirksomhet fra 1983, og er stolte over arbeidet vi leverer! Vi prøver å holde en mest mulig moderne maskinpark for å lette arbeidet innen helse og miljø, dette bidrar til et godt arbeidsmiljø.

 

Arbeidssted:

Lødingen

 

Antall stillinger:

1

 

 

Kvalifikasjonskrav:

- Teknisk fagskole eller relevant ingeniørutdanning(Erfaring i relevant jobb kan kompansere)

- Erfaring i bruk av innmålingsutstyr/GPS og digitale verktøy (Ønskelig, opplæring og kurs blir gitt)

- Maskinførerbevis (Ønskelig)

- Behersker norsk muntlig og skriftlig.

Om Lødingen

Lødingen er geografisk sentrum i Hålogaland, Nord-Norges mest folkerike område. E6 og E10 knyttes sammen i Lødingen og er innfallsport til Lofoten, Vesterålen og Harstadregionen. Evenes lufthavn, Harstad, Narvik, Sortland og Svolvær er 50-90 min. biltur unna. Lødingen tettsted har ca. 1.800 innbyggere. Miljøet er småbypreget, med tjenester og servicetilbud nært oss. I gåavstand finner du forretninger, kafétilbud, skoler, barnehage, idrettsanlegg og båthavn. Jada, vi har digitalkino med 3D også. Badestranda Bankfjæra, lønnetrærne, parkområdene og trehusbyggelsen rammer inn et sosialt folkeferd. Vi lever det gode liv i Lødingen. (Hentet fra ww.lodingen.kommune.no)

 

Type stilling:

Fast stilling, Heltid

 

Lønn:

Etter avtale

 

Kontaktperson:

Daglig leder/eier: Kyrre Nibe

 

Tlf: 416 12 502

E-Post: kyrre@knmaskin.no

Post: Postboks 6, 8411 Lødingen