Om oss

Om oss

KN Maskin AS, er en maskinentreprenør lokalisert i Lødingen. Vi har 8 faste ansatte og en moderne maskinpark. Vi tar hovedsaklig på oss oppdrag innefor Lødingen, Kvæfjord og Tjeldsund. Vi har erfaring innen maskin- og anleggsvirksomhet fra 1983, og er stolte over arbeidet vi leverer! Vi prøver å holde en mest mulig moderne maskinpark for å lette arbeidet innen helse og miljø, dette bidrar til et godt arbeidsmiljø.

 

Vi tar på oss arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser. Vi utfører også det kommunale sommer- og vintervedlikeholdet i Lødingen Kommune. 

 

KN Maskin AS har sentral godkjenning for ansvarsrett, og har løyve for godstransport. Vi er kvalifisert og medlem av Sellicha, StartBank og MEF (Maskinentreprenørenes Forbund), gjennom MEF så kurser vi våre ansatte for å heve kompetansen vår.

 

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

Copyright © 2020 KN Maskin AS